Billige rejser i september

September er den første danske efterårsmåned. Det bliver køligere og mere vådt – men heldigvis er der stadig sol og varme at finde sydpå. Her er 5 gode råd til at finde en billig rejse i september, så du kan forlænge din sommer en uge eller to.

I september måned har vi bevæget os ud af højsæson, og det vil typisk være en måned, hvor rejseselskaberne sælger ud og tilbyder billige rejser. Så hvis du er så heldig, at have ferie i september måned, kan du måske finde en meget billig og skøn rejse syd på. Sådan sikrer du dig, at du finder de bedste priser:

  1. Find last-minute-rejser og afbudsrejser op til september
    Hvis du har is i maven og kan vente til sidste øjeblik med at bestille, kan du spare endnu flere penge. Der er i september rigtig mange last-minute rejser, så udbuddet er stort.
  2. Hold øje med rejsebureauerne op til september
    Mange af de store rejsebureauer opretter deciderede, hvor rejselystne kan få et overblik over mulige rejser i september. Med udgangspunkt i Spies, så sælges rejser til september lige nu med mellem 500 – 1.5000 kroner i besparelse.

  3. Hold øje med rejser fra de forskellige lufthavne op til september
    Nogle gange kan det betale sig at holde øje med rejser fra både Billund, Aarhus, Kastrup og Aalborg. Eksempelvis opdeler TUI deres udsalgsrejser mellem de forskellige lufthavne.
  4. Undersøg fly og hotel er billigst købt hver for sig
    Fly- og rejseselskaberne er ikke de eneste, der forsøger at sælge ud. Hotellerne oplever også, at højsæsonen er forbi, og derfor vil der være udsalg og tilbud på hotelværeler i store dele af Sydeuropa. I visse tilfælde kan det betale sig at købe flybillet og hotelværelse hver for sig – eksempelvis hvis flybilletten kan købes via Ryanair og hotellet kan bookes med stor besparelse, f.eks. gennem Hotels.com.
  5. Tilmeld dig nyhedsbrevener
    Hvis du jævnligt er på jagt efter billige rejser, så kan det ofte godt betale sig at tilmelde sig nyhedsbrevene fra rejsebureauer, sider til hotelbooking og flyselskaberne. Dermed er du først til at modtage tilbud og gode priser – f.eks. på en billig rejse i september.

Ingen kommentarer

Skriv en kommentar

Din e-mail-adresse vil ikke blive offentliggjort.


Denne rejse artikel er tagget:
hotels.com last-minute rejsebureauer i danmark ryanair